Контакт

Yueqing Lockey Xavfsizlik mahsulotlari MChJ, Ltd.

Unvon: No. 8 Wanglin East Road, Wanglin Industrial Park, Shimoliy baixiang Twon, Yueqing, Zhejiang, Xitoy

Tel: + 86-13396996593 (Miya Zheng)

Whatsapp: +86 13396996593

Faks : + 86-577-62531320

E-mail : miya@lockeysafety.com

Veb-sayt: www.lockeyloto.com

Затварање подесиво кугла вентил

Затварање подесиво кугла вентил

Бр .: АБВЛ01 АБВЛ02 Подесива олyпропyлене затварање П кугла вентил је вентил затварање вентила затварање уређаји искљуиење разних врста под притиском вентиле, укључујући: кугласти вентил, вентил лептира, цилиндар вентил, вентил, прикључите вентил и пнеуматски. Прилагодљиве и универзални уређаји доступни су за...

Products Specification:

Бр .: АБВЛ01 /АБВЛ02

Затварање подесиво кугла вентил
Пзатварање вентила олyпропyлене
Вентил искљуиење уређаји за затварање разних врста под притиском вентиле, укључујући: кугласти вентил, вентил лептира, цилиндар вентил, вентил, прикључите вентил и пнеуматски. Прилагодљиве и универзални уређаји доступни су за додатну флексибилност.
У малим досту ће закључавање цеви са пречници јачине од ½" на 3". Досту нам велика кугла вентил можете оставити напољу цеви које су у опсегу од 2 '' до 8" у пречнику. Материјал за уређај такође варира у зависности од апликације.

  1. Прилагодљиве кугла вентил закљуиавање је израђена од полипропилена, високо отпорне да пуца и абразије, отпорна на екстремним временским условима температуру.

  2. Две половине закљуиавање обухватати кугла вентил регулатор да заштити је од ненамерно активирање вентил.

  3. Полипропилен вентил закљуиавање је еqуиппедтогетхер са катанац. Катанац закључане оков маx пречника је 9мм.

  4. Све боје су доступне, обично црвеном на лагеру.

Бр.

Опис

АБВЛ01

Погодан за цеви 1/2" на 2.5" пречника, отворите цеви од 1/2" за 1.25"

АБВЛ02

Погодан за цеви 2" у 8" у пречникуПосебно осмишљен по твој посебним захтјевима, нам прилагодљиве кугла вентил затварање направио неки професионални произвођачи и добављачи затварање производа у Кини - ЛОКИ. Ви сте Добродошли да велепродаје прилагођени прилагодљиве кугла вентил затварање направљено у Кини у ниској цени са наше фабрике, а такође нудимо бесплатан узорак.

Hot Tags: Подесиви вентил кугла затварање произвођачи Кина, добављачи, фабрика, велепродаје, прилагођених, јефтино, цена, направљено у Кини, ослободи узорак, затварање кугла вентил брадy, полипропилен вентил затварање
Сродни производи